Auto bingo download van de plaatjes!

Hoi hallo,

Onlangs heb ik een bericht geplaatst over de Auto bingo. Onze kinderen hadden hier veel plezier mee in de auto onderweg naar ons vakantieadres.

Ik had bedacht dat het wel leuk was om de plaatjes die ik heb gebruikt voor de auto bingo in een PDF bestand aan te bieden. Deze PDF  kun je onderaan dit bericht downloaden. Deze auto bingo download is een handige manier om plaatjes te vinden voor je eigen autobingo.

auto bingo download auto bingo download

Je kunt het PDF bestand uitprinten, en de plaatjes op een pillendoosje plakken (ik heb een pillendoosje van de Action gebruikt), of, als je een snijmachine hebt, de PDF omzetten en de plaatjes uitsnijden (en dan opplakken).

auto bingo download

Je vind in de auto bingo download: een ambulance, een brug-over-water, een paard, een tankwagen, een zeilboot, een bus, een BINGO (dat is een “gratis vakje”), een plaatje voor wegwerkzaamheden, een hond, een koe, een historische en een moderen windmolen, een paraplu, een mega reclamebord, een vliegtuig, een ijsje, de M van McDonalds, een politiewagen, een vrachtauto, een auto-ambulance, een caravan, een tractor, een huis met zonnepanelen, een kerk, een fiets, een groot schip en een helicopter.

Ik wens je er veel plezier mee!

Hier kun je het bestand downloaden:

Autobingo PDF (184 downloads)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.