Foarut mei de handel (deel 1)

Foarut mei de handel!

centrale_as_wij_dogge_mei-528x350

Op 1 oktober 2016 is De Centrale As van knooppunt Feanw??lden tot het knooppunt Sumar het terrein van ondernemers waarbij zij laten zien wat ondernemend Noordoost Frysl??n elkaar, de bewoners, maar ook de rest van Frysl??n te bieden heeft.

Een handelsroute voor ondernemers uit Noordoost Frysl??n van maar liefst 9 kilometer met bedrijvenpromoties, demonstraties, alternatieve voertuigen, rommelmarkt, braderie en muziek en theater. Ook aan de kinderen wordt natuurlijk gedacht.

Een ????nmalige unieke gelegenheid om op een zeer bijzondere locatie de handel in Noordoost Frysl??n eens goed op de kaart te zetten.

Ik ben met Craftstudio27 ook aanwezig! Ik sta op Lokatie Groen, vlak bij Feanwalden. (voor de kenners: als je op de hoge bult staat tussen Feanwalden en Quatrebras, sta ik op het het stuk Centrale As richting Kukherne)

Een beweegbare plattegrond vind je HIER.

Op deze markt is er bij mijn stand ook een MINIWORKSHOP! Ik ben hiervoor nog druk met de voorbereidingen bezig, Ik laat jullie binnenkort meer weten.

Dus, schrijf het in je agenda: 1 oktober Centrale As markt!

En doe je wandelschoenen aan! 9 kilometer, pfoe! Of je fiets meenemen, dat kan natuurlijk ook. By the way, er staan stoelen bij mijn kraam ????

Kun je lekker uitrusten, en meedoen aan de mini-workshop!

groeten,

Gea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *