cheers-839865_1920

Het is officieel 1


cheers-839865_1920

Zojuist ben ik bij de Kamer van Koophandel geweest. Het is officieel: Craftstudio27 is een bedrijf! Nou ja, eigenlijk vanaf morgen, op mijn verjaardag. Dat vond ik wel een leuke combi :-)

Daar komt natuurlijk van alles bij kijken, dat was een van de redenen dat het de laatste tijd wat stiller was op de site.

Een bedrijf starten is helemaal nieuw voor mij. Btw, administratie,??ik zal??het allemaal gaan leren. Maar dat hindert niks, ik vind het leuk om nieuwe dingen te??ontdekken.

Ook??ben ik begonnen met het??ontwerpen van??designs voor stickers, posters, kaarten, t-shirts,??noem maar op. Deze laat ik zien op Facebook en deze site, en ze worden verkocht op Facebook en op mijn pagina op Etsy.com (Craftstudio27). De items die nu op Etsy staan gaan er af, binnenkort staan er alleen nog digitale files op. De eigengemaakte items, zoals sjaals en knuffels, blijf ik verkopen op markten en via Facebook.

Mijn eerste ontwerpen zijn bijna klaar, het is een stel muizen.?? Hier is een kleine sneak-peak:

muizenhol

 

 

 

Hmmm… nieuwsgierig? Houd de site in de gaten, ze komen er binnenkort op!

Groeten Gea

 

 

 


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Het is officieel