blue sea shells scarf modal scarf

Vida: Kledingcollectie met mijn designs!


Vida

Op de site shopvida.com kun je sinds kort een kledingcollectie met mijn eigen designs bestellen! Het is een Amerikaanse site, waar designers worden uitgenodigd om hun designs op shirts, sjaals etc te laten drukken.

*Bekijk hier mijn collectie*

Verantwoorde kledingproductie

Vida laat de kleding maken in India, en er wordt alleen geproduceerd nadat er een bestelling is geplaatst. Er worden dus geen kostbare grondstoffen verspild. Bovendien wordt een deel van het verkochte bedrag ingezet om de arbeiders in India te leren lezen en rekenen. Kijk, dat is nou nog eens een verantwoorde sjaal :-)

Mijn collectie

Mijn eerste speciaal voor Vida ontworpen serie is met schelpen, in de kleuren van de zee. Ik houd van de zee en van de kleuren van het strand en de zee.

seashells blue sleeveless top seashells green sleeveless top

blue sea shells scarf modal scarfsquare seashells green silk scarf

Origineel kado!

Op Vida kun je naast mijn collectie, ook ontwerpen van andere designers vinden. Er zit dus vast iets voor je bij. En een origineler kado kun je bijna niet krijgen, een (bijv) sjaal met een patroon of foto die alleen in beperkte oplage wordt gemaakt.

Ook op Vida?

Mocht je het ook leuk lijken om je eigen ontwerpen te verkopen, dan kun je je aanmelden op shopvida.com. Als jouw ontwerpen goedgekeurd worden om geproduceerd te worden, krijg je ook je eigen plekje op de site.

 

Neem gerust een kijkje!

Groeten, Gea

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *