kussens op de bank

Halloooo,

De laatste tijd ben ik druk bezig voor de Holy Stitch markt. Nog anderhalve week! ieieiek!

Gisteren was het tijd voor een klein intermezzo, en heb ik iets voor thuis gemaakt. Ik heb drie kussens opgeleukt voor op de bank. Daarvoor heb ik gewone witte kussenhoezen bij de Action gekocht (voor twee euro! met rits! tssss..daar kan ik ze niet voor maken!), en daar heb ik met diverse soorten flex (strijkbare vinyl) figuren op gestreken.

11225296_1537698379853846_7733327801874859644_n

De sterren zijn van een leerlook flex, het hert is van glitter, en de letter L is van metallic grijs. Lang leve de Silhouette! ๐Ÿ™‚

Mijn bank is helemaal winterklaar, ik zal eens even uitproberen of hij nu ook lekkerder zit met zulke leuke kussens ๐Ÿ˜‰

tot de volgende keer,

groetjes Gea

 

One thought on “kussens op de bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.