Weer een nieuw kinderfeestje! Zeepketting maken

Zoals je in de titel kunt zien heb ik weer een nieuw kinderfeestje toegevoegd aan het repertoire:

Zeepketting maken!

Dit kinderfeestje heeft gelijkenissen met het Kinderfeestje Zeepjes maken, maar in plaats van losse zeepjes maak je nu een ketting. Ik heb dit feestje al een paar keer mogen geven en ook dit feestje is hartstikke leuk!

zeepketting

Wat ga je doen bij het kinderfeestje Zeepketting maken?

We beginnen met het smelten, kleuren en geuren van de zeep, waarna je de zeep zelf in vormpjes mag gieten. Na het uitharden van de zeep rijgen we ze aan een ketting met kraaltjes en lintjes en een hangertje. Je mag de kralen, het lint en het hangertje zelf uitzoeken. Zo wordt elke ketting anders en persoonlijk, dat wordt een mooie decoratie voor je kamer!

Wat is het verschil tussen dit kinderfeestje en het feestje Zeepjes maken?

Het verschil tussen de kinderfeestjes Zeepjes Maken en Zeepketting maken is dat je bij Zeepjes maken twee keer zeep mag smelten, kleuren en mengen, bij Zeep ketting doen we dat één keer. Je krijgt bij Zeep maken ongeveer 10-15 zeepjes mee naar huis in een zakje, bij Zeepketting maken krijg je ongeveer 5 -8 zeepjes mee naar huis waarvan 4-5 aan een zelf ontworpen ketting met kralen en lint.

Wil je meer informatie over deze kinderfeestjes? Klik hier voor informatie over Zeepjes maken, en hier voor informatie over een Zeepketting maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.