Raamhanger, mandala, dromenvanger,..?

In mijn voorraad had ik nog een haakpakket liggen waar ik nog niet mee was begonnen (hebben jullie dat ook wel eens?).

Ik had het gekocht op de Handwerkbeurs in Zwolle (HIER kun je het bericht lezen over mijn bezoek aan de handwerkbeurs). Die was in februari, dus het pakketje lag er al een poosje op zijn beurt te wachten. Een ieder die wel eens op een Nederlandse handwerk- of crea-beurs is geweest herkent het vast, het is een pakket met ringen en een haakboekje van De Kettingkast om Zonnehangers te maken.

raamhanger

Zij hebben een heel kleurrijke stand met allemaal gehaakte hangers, en ik kon er niet voorbijlopen zonder een pakketje aan te schaffen.

Ik ben maar begonnen met de kleinste ring, ik had vòòr dit project nog nooit met een ring gehaakt dus de kleinste ring leek mij een goede start. Ik heb voor dit project blauwtinten gekozen.

Hieronder zie het resultaat, het is een raamhanger geworden:

raamhanger

Zie daar ook de verwarring in de titel; noem je zoiets nou een zonnehanger, raamhanger, mandala, of dromenvanger? Is het alleen een dromenvanger als er “slierten” aan hangen? Ik heb geen idee, misschien zijn alle benamingen wel oké.

Wat ik wel weet is dat ik er blij mee ben, en al ben begonnen met de tweede (deze keer de grootste maat)!

De tweede krijgt heel andere kleuren, hoe hij er uit komt te zien is nog een verrassing 🙂

 

One thought on “Raamhanger, mandala, dromenvanger,..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.