tekstbord als verjaardagkado

Een vriendin van me was laatst jarig, voor haar heb ik een tekstbord gemaakt:

maaike1

Het is de tekst van het muziekpareltje “tougher than the rest” van Bruce Springsteen. Dit lied heeft een speciale betekenis voor haar. (Benieuwd naar het lied? HIER vind je de link)

Voor dit tekstbord heb ik eerst een houten bord donkergrijs geverfd. In de computer heb ik lettertypes uitgekozen die ik bij de tekst vond passen. Zo is “rough and ready” een ruig lettertype, en “love” en “honey” zijn juist heel sierlijk. Dit is erg leuk werk om te doen!

Deze letters heb ik uitgesneden met de Silhouette Cameo, en op het bord geplakt. Daar heb ik daarna overheen geverfd met lichtgrijze verf. Toen de verf droog was heb ik al de letters er weer afgepeld, zodat de donkergrijze kleur weer tevoorschijn komt. Hieronder kun je een detail zien van het bord:

maaike2

Ze was er erg blij mee (gelukkig! het is altijd een beetje spannend of de ontvanger blij is met wat ik gemaakt heb)

Ondertussen ben ik van alles aan het maken voor de Holy Stitch op 14-15 november in Leeuwarden. Ik zal zo nu en dan wel wat creaties laten zien.

Groetjes!

Gea

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.