voordeur2

Winterdecoratie op de voordeur 1


Hoi!

Voor Sint Maarten had ik een leuke decoratie sticker op de deur geplakt. Van Jip en Janneke die met een lampion lopen. Erg leuk!

voordeur4 voordeur3

Maar ja, Sint Maarten is weer voorbij, dus deze sticker had ik weer verwijderd. En als je dan een Silhouette hebt, kun je natuurlijk zo weer een andere sticker maken, een “kaal” raam is ook zo saai.. (ahum, ruim 9 jaar geen last van gehad, maar sinds de Sil er is wordt alles bestickerd natuurlijk, lol!)

Eerst dacht ik aan een Sinterklaas sticker, maar eerder deze week heb ik het voorruit al versierd voor Sinterklaas (te lezen in deze post). Dus ik heb een figuur uitgesneden die de hele winter kan blijven zitten:

voordeur2voordeur1

Ik vind hem heel leuk geworden! Helaas is het plakken bij de middelste lantaarn (die heb ik het eerste geplakt) ietsjepiets mis gegaan, maar dat zie je alleen van dichtbij :-)

Wat vind jij ervan?

*deze foto’s uit deze post waren ook al op CraftStudio27 Facebookpagina te zien*

Groetjes! Gea


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Winterdecoratie op de voordeur