Kinderfeestjes

statische homepagina-01

Op zoek naar een creatief kinderfeestje, maar je wilt het dicht bij huis houden?

Ik geef creatieve kinderfeestjes bij jou thuis!

Dit heeft meerdere voordelen: de kinderen zijn in hun eigen bekende omgeving, en je hoeft geen vervoer te regelen.

De gehele workshop wordt verzorgd.

Alle materialen en toebehoren worden meegenomen, en alles wordt weer netjes opgeruimd. Het enige wat jij hoeft te regelen zijn de uitnodigingen voor de kinderen, een tafel waar we met zijn allen aan kunnen zitten/staan, en wat lekkers en limonade.

Voor de jarige is er een leuke attentie.

De datum en aanvangstijd gaat in overleg, ik probeer zoveel mogelijk aan jullie wensen te voldoen. Na het feestje mag elk kind grabbelen in de grabbelton.

Via het drop-down menu (boven in de menubalk) en de tekst hieronder kom je op de pagina’s waar je meer kunt lezen over de diverse creatieve kinderfeestjes die ik aanbied.

Voor alle onderdelen geldt: 1 creatief onderdeel kost €7,50 per kind, een 2e onderdeel kost €5,00 extra per kind. Zo kost het kinderfeestje trilbeestjes maken bijvoorbeeld €7,50 per kind, wil je trilbeestjes én slijm maken, dan kost dat €12,50 per kind. Met 1 of 2 onderdelen heb je een groot deel van het hele kinderfeestje geregeld, en hoef je alleen nog maar kadootjes uit te laten pakken, en limonade / iets lekkers te geven.

De kinderfeestjes die ik momenteel aanbied zijn:

Handlettering voor kinderen

Een superleuke kinderworkshop voor de schrijvers, de tekenaars en de kleurders.

Slijm maken

Slijm maken is helemaal in, lekker kliederen en zelf slijm maken!

Zeepjes maken

Deze kinderfeest workshop is heel geschikt voor iedereen die graag roert, ruikt, dingen bij elkaar gooit en graag dingen creëert.

Trilbeestjes maken

Heel geschikt voor alle kinderen die graag in de gereedschapkist neust, de creatievelingen en de knutselaars. Je maakt een trilbeestje die zelf kan bewegen!

Parfum maken

Houd jij ook zo van geur ruiken, en zelf dingen combineren en uitvinden? Dan is je eigen parfum maken een superleuk kinderfeestje!

Badzout maken

Kleuren mengen, en laagjes maken in een flesje, dat gaat er supermooi uit zien! Maak verschillend gekleurde lagen badzout met een heerlijke geur in een luxe badzoutflesje.

Kaart maken met een lampje

Een kaart die licht geeft, en je gaat hem helemaal zelf maken! Dat is vet cool, en helemaal niet zo moeilijk als het klinkt. Heel geschikt voor de knutselaars, de creatievelingen en de uitvinders.

Een bord/mok versieren met porseleinstiften

In dit kinderfeestje mag je helemaal zelf een bord of een mok versieren met porseleinstiften. Na het afbakken is je kunstwerk permanent, en kun je er voor altijd naar kijken! Dit kinderfeestje is heel geschikt voor de tekenaar, de kleurder en de knutselaar.

Zeepketting maken

In dit kinderfeestje maak je eerst zelf zeepjes, waarmee je daarna een mooie zeepketting maakt met kraaltjes en lintjes. Dat wordt een mooie geurige versiering voor je kamer!

Heb je interesse in een creatief kinderfeestje? Je kunt me bereiken via craftstudio27@outlook.com, via 06-25151014, of via het contactformulier op deze site.

Ik woon in Feanwâlden (Fryslân). Voor feestjes op meer dan 10 km afstand vanaf mijn woonplaats (enkele reis) worden voor de extra kilometers reiskosten berekend van 25 ct/km.

Er zijn natuurlijk veel meer creatieve feestjes te bedenken dan degenen die ik beschreven heb. Mocht je nou een idee voor een kinderfeestje hebben die er niet bij staat, kun je vrijblijvend contact opnemen om te kijken of ik je van dienst kan zijn.