Badzout maken: een nieuw kinderfeestje!

Een nieuw kinderfeestjes online: Badzout maken

Het is een poosje geleden dat ik een blogbericht heb gepost, in de tussentijd is er van alles “gewoon” doorgegaan.

Ik heb niet zoveel creatieve dingen gemaakt, om het moment vind ik boek lezen heel prettig (vooral in de tuin, wat hebben we een heerlijke zomer!). Wel ben ik bezig met een klein haakproject; het omhaken van glazen flesjes. Wellicht laat ik binnenkort het resultaat wel zien 🙂

De reden voor deze stilte op creatief gebied is dat ik druk ben met andere creatieve zaken: kinderfeestjes!

Elk kinderfeestje is feest, plezierig en hartstikke leuk.

De kinderfeestjes gaan zo goed dat er een nieuw thema bij komt: badzout maken!

badzout

In dit kinderfeestje maken de kinderen hun eigen badzout, met een geurtje en een kleurtje. Ze krijgen de keuze uit twee heerlijke geuren, lavendel en lindebloesem. Beide geuren zijn heerlijk in bad!

Het badzout wordt per kind in vier delen verdeeld, die ze elk een kleur mogen geven. Deze kleuren gieten ze in laagjes in een flacon.

Om de flacon helemaal af te maken hangen we er een mooi lint en een etiketje aan. Natuurlijk krijgt elk kind het zelfgemaakte badzout mee naar huis, deze flacon siert iedere bad- of slaapkamer!

badzout

Het Badzout Maken kinderfeestje duurt ongeveer 1-1,5 uur, en kost net als alle andere kinderfeestjes €7,50 per kind, als extra onderdeel €5,00 per kind.

Wil je meer weten over het Badzout Maken Kinderfeestje, dan kun je HIER klikken. De andere kinderfeestjes die ik aanbied, en algemene informatie over de kinderfeestjes kun je HIER vinden.

Laten we hopen dat de zomer nog lang aanhoudt, de kinderen hebben vanaf vrijdag zomervakantie. Iedereen een fijne zomer gewenst!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.