Kerstbal met tekst

Hoi!

Op Facebook en via een vriendin werd ik getipt over mooie kerstballen met een tekst er op.

Zo’n tekst op een kerstbal maken is niet heel makkelijk, omdat het ielepielerige lettertjes zijn. Alle eerdere pogingen om iets te maken met heel kleine letters mislukte steeds, maar toch heb ik nog maar eens een poging gewaagd. Uiteindelijk had ik de instellingen van de Cameo zo veranderd dat het is gelukt! Hiephiep!

Hier is het resultaat:

 

image

Het zijn glazen kerstballen, waar ik glitters in aangebracht heb. De tekst is dus van vinyl, en op de bal geplakt. Hieronder zie je een kerstbal iets duidelijker in beeld:

image

Er staat: “because someone we love is in heaven, there’s a little bit of heaven in our home” wat zo ongeveer vertaalt als:” omdat iemand waar we van houden in de hemel is, is er een beetje hemel in ons huis”.

Ik vind het een heel mooie tekst. En dat op een kerstbal van 8 cm! *schouderklopje voor mezelf*

Ondertussen ben ik nog bezig met een mooi doosje voor de kerstbal, want ik ben van plan een paar van deze kerstballen mee te nemen naar de kerstmarkt van 18 december in Feanwâlden.

Morgen laat ik andere kerstballen zien die ik heb versierd.

Groetjes! Gea

 

2 thoughts on “Kerstbal met tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.