Werkboek Handlettering Doe Je Zo!

Hij is eindelijk uit:

Het Werkboek Handlettering Doe Je Zo! van Karin Luitenberg.

Nog maar een paar dagen te koop, en sinds gisterenĀ in mijn gelukkige bezit šŸ™‚

Dit werkboek is het vervolg, of eigenlijk de uitbreiding van het boek Handlettering Doe Je Zo.

werkboek handlettering doe je zo!

Karin Luttenberg is illustrator en een fantastisch handletteraar. Het Handboek handlettering is al leuk, en met nu het nieuwe Werkboek Handlettering Doe Je ZO! is handlettering helemaal een feestje! Wil je meer weten over Karin, hier is haar site.

Zoals ik zei heb ik het boek sinds gisteren, helaas heb ik nog geen tijd gezien om er zelf mee aan de slag te gaan. Het Werkboek ziet er wel heel uitnodigend uit, met voorin wat basisoefeningenĀ om letters te schrijven, en daarna een hele verzameling bladzijden om lekker creatief aan de gang te gaan met opdrachten, en genoeg ruimte om in het boek te oefenen. Oeoeoe, in een boek schrijven, dat mocht ik nooit. Maar in deze wel!!Ā Al ga ik wel met potlood oefenen, dan kan ik weer gummen. En ook weet ik niet zeker of een fineliner doordrukt op de bladzijden. Dat ga ik allemaal nog uitproberen, als ik tips of andere handigheden tegenkom dan laat ik dat weten.

Dus mocht je interesse hebben in Handlettering en willen oefenen, of je vaardigheden uitbreiden, dan is dit werkboek een aanrader! Ik heb in ieder geval zin om er mee aan de slag te gaan.

En ook leuk, het boek is mooi op tijd in de winkel voor Sinterklaas. Of kerst! Of doe gek zoals ik, en koop hem gewoon omdat het woensdag is šŸ™‚

Veel plezier vandaag,

Groeten Gea

 

One thought on “Werkboek Handlettering Doe Je Zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.