Pop Art Portret

Workshop Pop Art Portret

 

Portret schilderen in Pop Art stijl

In deze workshop ga je een canvas schilderen met een portret in Pop Art stijl.  Het eindresultaat is een zelfgemaakt kunstwerk!

Je levert van tevoren een foto bij ons aan. Dat kan van jezelf zijn, van je geliefde, je (klein)kind, je huisdier of een beroemd persoon. De keus is aan jou!

 

portret Pop Art stijl 1
portret van Sietse in blauwtinten

 

Deze foto gaan we digitaal bewerken zodat je deze tijdens de workshop over kan zetten op een canvas van 20×20 cm. Daarna is het tijd om te schilderen. Kies je voor kleur, of ingetogen zwart/wit/grijs?

De foto dient minimaal een week voor de workshop bij ons te zijn, zodat wij het portret kunnen voorbereiden.  Het is belangrijk dat de foto van goede kwaliteit is en een neutrale achtergrond heeft. Hoe beter de foto, hoe mooier het resultaat! Je kunt de foto mailen naar craftstudio27@outlook.com

Gezamenlijk portret

Je kunt ook gezamenlijk werken aan één groot schilderij opgebouwd uit kleine canvassen. Bijvoorbeeld als cadeau voor het aanstaande bruidspaar of als decoratie op kantoor. De portretten zijn ook zeer geschikt als origineel  “smoelenboek”.

3x3 elma klaas

 

 

 

Duur: circa 2,5 uur

Aantal personen: vanaf 4 personen

Prijs: € 30 p.p. (incl. BTW)

Inclusief schildersdoek 20×20 cm, fotobewerking, materialen en begeleiding.

Andere canvasformaten zijn tegen meerprijs mogelijk, neem hiervoor contact op met craftstudio27@outlook.com